Struktura casova

Program je namenjen deci uzrasta od 1.5 do 3 godine i obuhvata dva časa nedeljno u trajanju od 30 minuta. Usmeren je na razvoj koordinacije i motorike i usvajanje socijalnih veština.

Program se realizuje isključivo uz aktivno prisustvo i asistenciju jednog od roditelja.

Program vodi trener sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa ovim uzrastom.

Lokacije
Novi Beograd
Gandijeva 106/b (kod IMMO centra)

069/ 405-76-08 – Jelena Arsić
Koordinator programa i kontakt osoba

Vračar
SC “Vračar”, Sjenička 1

069/ 22-97-885 – Nikola Savin
Koordinator programa i kontakt osoba

Dorćol
“Dynamic”, Dunavska 62

063/ 77-99-245 – Marija Savin
Koordinator i kontakt osoba

Pančevo
SC “Bushido”, Maksima Gorkog 31

062/ 491-516 – Jasmina Skumpija
Koordinator programa i kontakt osoba

Deca uzrasta od dve do tri godine

Dvogodišnjaci neverovatno brzo upijaju znanja. Deca ovog uzrasta su čuvena po izgovaranju reci NE. Ali u Bushido kids školici kroz razne metode i pristupe deca postepeno “NE” pretvaraju u “DA”.

Vaše dete razvija svoju snagu, nadograđuje svoj vokabular, razvija svoje fine motorne veštine i više od toga. Deca mogu da ispolje svoju kreativnost kroz igre sa loptom, prirodne oblike kretanja, gimnastiku, muziku i ples.

Naš program se fokusira na usmerenom trošenju energije, razvijanju mašte, a takođe deca ovog uzrasta vežbaju i važne životne veštine. Svoje motoričke veštine razvijaju kroz različite igre (“vitezovi cuvaju princeze, sirene plivaju ispod okeana”…). Učenje nije dosadno i monotono, vec je veoma dinamično i interesantno.

Celokupne motoričke sposobnosti dvogodišnjaka se često karakterišu kao postepeni prelazak u trčanje, skakanje na dve noge, kao i sveukupno poboljšanje svesti svoga tela. Ovo je najraniji uzrast sa kojim je moguće raditi organizovani vid aktivnosti, ali uz pomoć i asistenciju roditelja dece, s obzirom da se pažnja u ovom uzrastu postepeno povećava i dozvoljava da se fokusiraju na nesto duži vremenski period.

Tokom ovog programa deca su srećna jer igraju, pevaju, ljuljaju se, učestvuju u lutkarskom pozorištu uz momente iznenađenja. Deca se osećaju sjajno jer uče gimnastiku, program im se konstantno menja uvođenjem novih sadržaja i priča , kao i stalnom promenom rekvizita.

Deca uzrasta od jedne do dve godine

Jednogodišnjaci su pravi avanturisti koji neprestano istražuju. Vaše dete postaje sve brže i pametnije svakoga dana, jer počinje da se kreće od hodanja do trčanja. Školica Bushido je idealno okruženje u kome ćete na najbolji mogući način ohrabriti Vašu “malu bebu”.

Mi ćemo istražiti mnogo više od pokreta, upoznaćemo ih sa instrumentima, igračkama, pričama i pesmama koje se menjaju iz nedelje u nedelju. U nasoj školici mi ne brinemo o neredu, samo nam je važna ZABAVA.

Naše instrukcije pomažu Vašem detetu da se fokusira na moć igre, jer oni koriste opremu na jedan novi i uzbudljiviji način, poput ljuljanja na karikama i trapezu, skakanju na trambolini i preskakanju i provlačenju gumenih prepreka.
Ovaj stimulativni program uključuje balansiranje, vertikalne visove, veštine agilnosti, zatim pomaže detetu da razvije ljubav prema fizčkoj aktivnosti i osećaj ponosa za svoja dostignuća.

Naši iskusni treneri obasipaju decu ljubavlju, jer oni zapravo učestvuju u razvijanju ranih društvenih veština kroz interaktivne pesmice, plesne koreografije, lutkarsko pozorište prilagođeno ovom uzrastu, kao i kroz mnoštvo drugih zabavnih aktivnosti.

null

PRIJAVA

*Polja označena zvezdicom su obavezna
Odaberite lokaciju

 "Bushido" trening centar, Gandijeva 106/b (kod IMMO centra), Novi Beograd SC “Vračar”, Sjenička 1, Vračar SC "Dynamic", Dunavska 62, Dorćol SC “Bushido”, Maksima Gorkog 31, Pančevo

Ime i prezime deteta*

Datum rođenja deteta*

Telefon*

E-mail*

Dodatne informacije