Osnovni Program

od 2 do 3 godine

Struktura časova

Program namenjen deci uzrasta od 2 do 3 godine obuhvata dva časa nedeljno u trajanju od 30 minuta.
Usmeren je na razvoj koordinacije i motorike i usvajanje socijalnih veština.
Program se realizuje isključivo uz aktivno prisustvo i asistenciju jednog od roditelja.

Deca uzrasta od 2 do 3 godine

Deca u ovom uzrastu neverovatno brzo upijaju znanja. Ovaj uzrast je čuven po izgovaranju reči NE. Ali u Bushido kids školici kroz razne metode i pristupe deca postepeno “NE” pretvaraju u “DA”.

Vaše dete razvija svoju snagu, nadograđuje svoj vokabular, razvija svoje fine motorne veštine i više od toga. Deca mogu da ispolje svoju kreativnost kroz igre sa loptom, prirodne oblike kretanja, gimnastiku, muziku i ples.

Naš program se fokusira na usmerenom trošenju energije, razvijanju mašte, a takođe deca ovog uzrasta vežbaju i važne životne veštine. Svoje motoričke veštine razvijaju kroz različite igre (“vitezovi cuvaju princeze, sirene plivaju ispod okeana”…). Učenje nije dosadno i monotono, već je veoma dinamično i interesantno.

Celokupne motoričke sposobnosti u ovom uzrastu se često karakterišu kao postepeni prelazak u trčanje, skakanje na dve noge, kao i sveukupno poboljšanje svesti svoga tela. Ovo je najraniji uzrast sa kojim je moguće raditi organizovani vid aktivnosti, ali uz pomoć i asistenciju roditelja dece, s obzirom da se pažnja u ovom uzrastu postepeno povećava i dozvoljava da se fokusiraju na nesto duži vremenski period.

Tokom ovog programa deca su srećna jer igraju, pevaju, ljuljaju se, učestvuju u lutkarskom pozorištu uz momente iznenađenja. Deca se osećaju sjajno jer uče gimnastiku, program im se konstantno menja uvođenjem novih sadržaja i priča , kao i stalnom promenom rekvizita.

Oprema potrebna za trening

Lokacije i Termini