Ski kampovi

Zimski sportski kampovi su namenjeni deci uzrasta od 4 do 14 godina.

Kamp na Goliji je namenjen neskijašima i mlađoj deci početnog nivoa skijanja, dok je kamp na Kopaoniku namenjen deci skijašima kao i starijoj deci početnog nivoa skijanja sa kojima se radi na usavršavanju tehnika skijanja.

ski kamp
Ski kampove vode Ivan Gaborović i Igor Arsić, licencirani instruktori skijanja i profesori fizičkog vaspitanja sa svojim uigranim timom, koji se već 15 godina bavi instruktorskim radom kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Posebnu pažnju u svom usavršavanju posvetili smo metodici obuke skijanja dece uzrasta od 4 do 14 godina kojom se na najlakši i najefikasniji način dolazi do rezultata.
Iskustvo od preko 30 dečijih kampova garantuje da će naš tim ne samo naučiti decu osnovama i naprednim tehnikama skijanja već će sa sigurnošću probuditi veliku ljubav prema ovoj aktivnosti a usput stvoriti sportske navike a decu učiniti sposobnijom.
Play Video
Play Video
  • Kopaonik
  • Golija

Kamp za usavršavanje tehnika skijanja

(Kamp je namenjen deci sa prethodnim skijaškim iskustvom)

Kragujevačko odmaralište nalazi se na 1.720 metara nadmorske visine, u centru, preko puta Konaka, nedaleko od staze “Malo jezero”.
U odmaralištu vlada prijatna i opuštena atmosfera koja nam omogućava da nesmetano budemo aktivni a velika sala koju odmaralište poseduje je idealna za organizaciju svih aktivnosti predviđenih po planu školice.

Neskijaši i početni nivo mlađa deca

Hotel Golija nalazi se 300km od Beograda, na 1.700 metara nadmorske visine.
Hotel Golija je u etno stilu, svaka soba ima svoje kupatilo. Hrana u hotelu je isključivo domaća i zdrava.
U svojim sadržajima hotel poseduje i salon zabave i prostorije za večernju animaciju.

Skijalište je opremljeno sa pet žica i sedam ski staza, dužine od 450m do 1.100m, od kojih su šest staza rekreativnog tipa, a sedma je rezervisana isključivo za Bushido školu skijanja što nam omogućava bolju preglednost i samim tim lakšu korekciju tehnika skijanja. Staza se nalazi neposredno uz sam hotel što početnicima i mlađim skijašima olakšava obuku i omogućava nam pravo uživanje na stazi koju možemo u potpunosti urediti prema našim potrebama postavljanjem različitih poligona…

Prijava za ski kamp

    alarm_info_2
    Važno !

    10 dana pred put izvaditi zdravstveni list u dečijem dispanzeru.

    za sve dodatne informacije i pitanja, možete nas pozvati na brojeve telefona