Ski
kampovi

Zimski sportski kampovi su namenjeni deci uzrasta od 4 do 14 godina.

Kamp na Goliji je namenjen neskijašima i mlađoj deci početnog nivoa skijanja, dok je kamp na Kopaoniku namenjen deci skijašima kao i starijoj deci početnog nivoa skijanja sa kojima se radi na usavršavanju tehnika skijanja.
Ski kampove vode Ivan Gaborović i Igor Arsić, licencirani instruktori skijanja i profesori fizičkog vaspitanja sa svojim uigranim timom, koji se već 15 godina bavi instruktorskim radom kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Posebnu pažnju u svom usavršavanju posvetili smo metodici obuke skijanja dece uzrasta od 4 do 14 godina kojom se na najlakši i najefikasniji način dolazi do rezultata.
Iskustvo od preko 30 dečijih kampova garantuje da će naš tim ne samo naučiti decu osnovama i naprednim tehnikama skijanja već će sa sigurnošću probuditi veliku ljubav prema ovoj aktivnosti a usput stvoriti sportske navike a decu učiniti sposobnijom.

Golija

Neskijaši i početni nivo mlađa deca

Hotel Golija nalazi se 300km od Beograda, na 1.700 metara nadmorske visine.
Hotel Golija je u etno stilu, svaka soba ima svoje kupatilo. Hrana u hotelu je isključivo domaća i zdrava.
U svojim sadržajima hotel poseduje i salon zabave i prostorije za večernju animaciju.

Skijalište je opremljeno sa pet žica i sedam ski staza, dužine od 450m do 1.100m, od kojih su šest staza rekreativnog tipa, a sedma je rezervisana isključivo za Bushido školu skijanja što nam omogućava bolju preglednost i samim tim lakšu korekciju tehnika skijanja. Staza se nalazi neposredno uz sam hotel što početnicima i mlađim skijašima olakšava obuku i omogućava nam pravo uživanje na stazi koju možemo u potpunosti urediti prema našim potrebama postavljanjem različitih poligona…

Kopaonik

Kamp za usavršavanje tehnika skijanja

Kamp je namenjen deci
sa prethodnim skijaškim iskustvom

Kragujevačko odmaralište nalazi se na 1.720 metara nadmorske visine, u centru, preko puta Konaka, nedaleko od staze “Malo jezero”.
U odmaralištu vlada prijatna i opuštena atmosfera koja nam omogućava da nesmetano budemo aktivni a velika sala koju odmaralište poseduje je idealna za organizaciju svih aktivnosti predviđenih po planu školice.

Prijava za kamp

Polja označena * su obavezna

    za sve dodatne informacije i pitanja
    možete nas pozvati na brojeve telefona.

    Važno !

    10 dana pred put izvaditi zdravstveni list u dečijem dispanzeru.