Granice su pomerene

Leto nikad nije bilo zabavnije

Udruženi oko ideje da napravimo savršeno leto za naše mališane realizovali smo projekat dečijeg sportskog kampa u centru Beograda, Sportsko Selo(Deligradska bb), Sport Parku i Deliblatskoj Peščari.
Kamp je namenjen deci uzrasta od 5 do 14 godina.
Obuka plivanja, alpinizam, tenis, vožnja bicikala, hip-hop, streličarstvo, fudbal, košarka, gimnastika, poseta životinjskoj farmi, kreativne radionice, dečije predstave …
samo su neke od aktivnosti u kojima ćemo uživati tokom kampa.
Tokom kampa obezbeđeni su visoko kvalitetni obroci u restoranu (doručak, ručak i dve užine).
Play Video

Gde se kamp održava?

Kamp će se realizovati u “Sport parku Bushido” (jedinstveni sportsko zabavni kompleks u prirodnom ambijentu koji je namenjen deci i porodicama), “Sportskom selu” (novoizgrađeni sportskom kompleksu koji predstavlja prirodnu oazu u samom centru Beograda u ulici Deligradska bb) i Deliblatskoj peščari (specijalni rezervat prirode).
Mesto dolaska (0d 08:00h do 08:30h) i preuzimanja (od 16:30h do 17:30h) dece je svakoga dana u Sportskom selu (Deligradska bb, Beograd)

Ko realizuje kamp?

U realizaciji kampa učestvuje tim profesora fizičkog vaspitanja, licenciranih sportista sa izvrsnim dostignućima u svojim sportskim granama, vaspitača, pedagoga, odabranih za ovaj projekat, kako bi pokrili sve grane sportova i oblasti edukacije.

Kome je kamp namenjen?

Kamp je namenjen deci uzrasta od 5 do 14 godina.

Koliko traje kamp?

Kamp se održava u dve smene. Prva smena traje od 24. juna do 28. juna dok druga smena traje od 08. jula do 12. jula 2024. godine.

Smene su podeljene po nedeljama i svaka smena traje od ponedeljka do petka, od 08:00h do 17:30h.

Smene

1. Smena

24.06. - 28.06.

2. Smena

08.07. - 12.07.

Sport Park Bushido

Sport park Bushido predstavlja detaljno isplaniran prostor u prirodnom ambijentu na 2.500 kvadrata u Pančevu, čiji su prioritet sportski i kreativni sadržaji namenjeni deci svih uzrasta.
U okviru Sport parka nalaze se: avantura park, Zip Line, trampoline, multifunkcionalni teren za sportove sa loptom na kome se takođe mogu voziti bicikli, roleri, trotineti, izdvojeni deo sa kreativnom radionicom…
Neke od dečijih omiljenih aktivnosti koje se organizuju u okviru Sport Parka jesu vodene igre, ultra aqua show, igre bez granica, nindža ratnici, štafetne igre, dečije predstave, pena party, kostimirani animatori …

Sportsko Selo

Novoizgrađeni sportski kompleks koji predstavlja prirodnu oazu u samom centru Beograda.
Sportsko selo obiluje sportskim terenima i zabavnim sadržajima koji pružaju mogućnost da naš program sa vašim mališanima sprovedemo u punom sjaju.
Zastupljeni će biti bazični sportovi – gimnastika, atletika kao i obuka sportova sa loptom (košarka, fudbal, odbojka, tenis). Pored ovih sportova bavićemo se plesom i hip hop-om. Takođe učićemo i uživati u vožnji bicikala, rolera i trotineta.

Deliblatska Peščara

Peščara je površine 350 km2 i nalazi se u jugoistočnom delu Panonske nizije, u Vojvodini.
Zahvaljujući svim svojim vrednostima zaštićena je i predstavlja jedan od tri specijalna rezervata prirode u Vojvodini.
Specifičnost Deliblatske peščare je njena šumo-stepska vegetacija, mozaično raspoređena na izraženom dinskom reljefu koja je jedinstvena u Panonskoj niziji.

Aktivnosti kojima ćemo se baviti u deliblatskoj peščari su alpinizam, orijentiring, pešačke ture, sportovi na otvorenom.

Cena kampa

28.500 din.

1 nedelja

Rezervacija iznosi 6.000 din.
Napomena:

Za realizaciju smene potrebno je da se prijavi minimalno 12-oro dece.

prijave i informacije

Online prijava za kamp

Polja označena * su obavezna

    1. smena - 24.06. - 28.06.2. smena - 08.07. - 12.07.